onsdag 30. mars 2011

Vakker Hvit Sateng Dåpskjole | Korte Dåpskjoler

Dåpssesongen er her, og alt det flotte vårværet som gjør dagen ekstra flott og spesiell! Vi har sett fram til å introdusere våre dåpsklær fra Lito en god stund nå og endelig er de her. Vakker Lito 2-delers dåps-sett med kjole og hatt. Satengkjole med organza overskjørt, dekorert med brodert bord og matchende hatt. Perfekt til dåpsdagen!

Sjekk dem ut, topp kvalitet! Besøk Adorables.no



Her kommer våren

Våren er endelig her, og jeg elsker vårtegnene som dukker opp og forteller meg at våren har åpnet dørene – snøen som smelter, lyden av fuglesang, svaner på vannet og masse småting som spirer ute. Det beste er jo SOLA og varmen! Nå kan barna leke ute uten å måtte trekke i fullt vintertøy – deilig.

Visste dere at sola er sunn! Bland alle de gode tingene sola gjør for oss, er at den gir oss energi, glede og gjør at kroppen produserer sine egne D-vitaminer. Men husk også på at solstrålene kan være skadelige om dere ikke tar noen forhåndsregler. UPF (Ultraviolet Protection Factor) er en nokså ny rating for solbeskyttende tekstiler og klær. Et plagg med en UPF rating 50+ (som er den høyeste), betyr at kun 1/50 del av UV strålene kommer igjennom – Sagt på en annen måte så blokkeres 98% av de skadelige UV strålene.

Snart er det sommer og badetid – og vi hos Adorables.no har et flott utvalg av badetøy med UV50 beskyttelse, noe som gir en ekstra beskyttelse til barna når de leker i sola.

Husk imidlertid på at UV-beskyttende klær ikke er en erstatning for solkrem! Bruk alltid solkrem på barna, enten dere er i parken, skogen eller på stranden! Men framfor alt, husk på å kose dere og ha det gøy i solen!




lørdag 26. mars 2011

VINN et KJOLE til ditt barn !! - Adorables.no

KONKURRANSE! Fortell oss hva du synes og vinn et Bonnie Jean kjole til ditt jente. Besøk Adorables.no og se på utvalget. Skriv inn på Adorables Facebook og legg igjen en kommentar hvor du forteller oss hva som er ditt favoritt Bonnie Jean kjole og hvorfor du liker det!

Det er alt du trenger å gjøre!Vi vil velge en tilfeldig person blant alle de som skriver på før den 31. Mars



torsdag 24. mars 2011

Pikekjoler hos Adorables.no

Finnes det noe søtere enn pikekjoler ? Du finner massevis i nettbutikken vår på Adorables.no

Jeg har sittet og sett igjennom utvalget, og det er så mange flotte farger å velge mellom, fra søte pastellfarger til nydelige og klare farger som som virkelig lyser opp dagen!

Det er modeller for jenter i alle aldre, også til de litt eldre opp til tenårene

Hvorfor ikke kjøpe en nydelig og spesiell kjole i dag, til bursdagen, kanskje dere skal i et selskap, eller bare en enkel sommerkjole – Uansett så vil dagen bli ekstra minneverdig med den perfekte kjolen !



fredag 11. mars 2011

Ovnsbakt Parmesan Kylling

"Et lag med hvitløkssmør, parmesandryss og persille gjør denne enkle kyllingoppskriften spennende og velsmakende!"

Dette er et kjempegodt måltid – Jeg har barn som ikke liker parmesan-ost, og har derfor også brukt vanlig gul-ost og det smaker også veldig godt

Oppskriften gir 6 porsjoner


- 1 båt knust hvitløk
- 115 gram smeltet smør/margarin
- 110 gram tørre brødsmuler (Griljermel – kan kjøpes i butikken)
- 25 gram revet parmesan ost (eller vanlig gulost)
- 8 gram fersk hakket persille
- 6 gram salt (kan evt sløyfes)
- Et dryss sort pepper
- 1 kylling i biter

1. Forvarm ovnen til 180 grader
2. Bland smeltet smør/margarin og knust hvitløk i en bolle. I en annen bolle blander du griljermelet, ost, persille, salt og pepper. Dypp kyllingbitene først i smør/hvitløksblandingen før du vender dem i griljermelblandingen.
3. Legg kyllingbitene i en smurt ildfast form eller langpanne, tøm over smørblandingern som er igjen og stek i ovn i ca 1 time – 1 time 15 min, til kyllingen er gjennomstekt og det kommer klar væske ut når du stikker en gaffel inn.

torsdag 3. mars 2011

Matroskjole til barn - 17 Mai - Adorables.no

17. Mai kommer snart og din lille pike vil elske denne nydelige matroskjolen på den spesielle dagen. Flott matroskjole fra Bonnie Jean, nå nedsatt til kun 298 kroner! Kun 2 stk igjen !

Bonnie Jean er et amerikansk designermerke, som blant annet lager
barnekjoler i høy kvalitet! Besøk nettbutikken vår på www.adorables.no for å sikre deg dette knalltilbudet før det forsvinner !





onsdag 2. mars 2011

Dåpsklær - Dåpskjoler hos Adorables.no

Snart kommer våren og hva er vel en mer perfekt sesong for barnedåpen! Lurer du på hvor du kan få tak i den helt spesielle dåpskjolen til ditt barn? Vi har begynt å få inn flotte dåpsantrekk her hos Adorables!

Vi har dåpskjoler som passer til alle, komplett med lue. Om du ønsker noe helt spesielt til gutten din, kan vi skaffe dåpsdresser som vil gjøre din lille gutt til en elegant gentle-boy. Disse antrekkene er i god kvalitet og kan bli et arvestykke som flere generasjoner kan bruke.