onsdag 30. mars 2011

Her kommer våren

Våren er endelig her, og jeg elsker vårtegnene som dukker opp og forteller meg at våren har åpnet dørene – snøen som smelter, lyden av fuglesang, svaner på vannet og masse småting som spirer ute. Det beste er jo SOLA og varmen! Nå kan barna leke ute uten å måtte trekke i fullt vintertøy – deilig.

Visste dere at sola er sunn! Bland alle de gode tingene sola gjør for oss, er at den gir oss energi, glede og gjør at kroppen produserer sine egne D-vitaminer. Men husk også på at solstrålene kan være skadelige om dere ikke tar noen forhåndsregler. UPF (Ultraviolet Protection Factor) er en nokså ny rating for solbeskyttende tekstiler og klær. Et plagg med en UPF rating 50+ (som er den høyeste), betyr at kun 1/50 del av UV strålene kommer igjennom – Sagt på en annen måte så blokkeres 98% av de skadelige UV strålene.

Snart er det sommer og badetid – og vi hos Adorables.no har et flott utvalg av badetøy med UV50 beskyttelse, noe som gir en ekstra beskyttelse til barna når de leker i sola.

Husk imidlertid på at UV-beskyttende klær ikke er en erstatning for solkrem! Bruk alltid solkrem på barna, enten dere er i parken, skogen eller på stranden! Men framfor alt, husk på å kose dere og ha det gøy i solen!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar