onsdag 4. februar 2009

Første Bursdagsselskap til Baby - Adorables.no

Å ha et bursdagsselskap for din baby trenger ikke å være en stor hodepine. Du vil heller reflektere og se hvordan din baby blir større, ikke stresse rundt og vaske og forberede festmat. Her har jeg noen tips til hvordan du kan holde ting enkelt for en morsom bursdag som både du og din lille vil like.

Den aller første bursdagen skal være morsom. Du vil nyte øyeblikkene og minnene om hvor store de blir uten å stresse rundt.

Det er jo helt utrolig at det er den første bursdagen allerede. Du husker jo hvordan det var når de kom hjem, bitteliten og hjelpesløs. Nå er han eller hun et stort barn som sitter og babler, og fyker rundt på gulvet alene, ofte raskere enn en rakett !

Den første bursdagen er spesiell, og du bør sørge for at det blir en spesiell anledning. Så det er på tide å planlegge litt for din lille.

1. En bra lengde på et selskap er 1 – 2 timer. Helger er greie for da er det lettest for både foreldre og andre voksne å få tid.

2. Det er best å bare inkludere de menneskene som betyr noe i din babys liv, slik som nære venner, besteforeldre og familie. Hold gjestelisten kort!

3. Enkel og grei fingermat er alltid en suksess i et barneselskap som dette. Lag en fin og fargerik kake til din lille, småbarn elsker farger! Ha godt med både servietter og våtservietter, og kanskje noen ekstra smekker dersom det kommer andre smårollinger, det blir alltid litt søl !

4. Du vil at din baby skal få den perfekte gaven på sin bursdag. Presangen bør være morsom og attraktiv. Leker er jo alltid morsomt

5. Og til slutt. Slapp av og ikke lag altfor mye styr utav det hele. Lag en kake, bland en mugge saft og nyt det hele sammen med din lille!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar