mandag 23. november 2009

Barneklær - SALG 20%- 50% hos Adorables.no

Salg på barneklær hos www.adorables.no. Gjør deg klar til jul med noen nydelig gaveideer fra Adorables.no. Vi har salg og gir deg 20-50% rabatt!

Gratis frakt ved kjøp over 400 kroner!




søndag 15. november 2009

Nyheter Julekjoler til barn - Adorables.no





Adorables.no har nye julekjoler på lager, perfekt til søte små piker! Vi har et nydelig utvalg å velge mellom, alt til fornuftige priser.

Her er din sjanse til å gjøre unna noe av julehandelen tidlig og få den perfekte julekjolen til henne! Tidløs eleganse og stil i en flott kjole fra Adorables.no

fredag 6. november 2009

Tips om julehadel fra Adorables.no






Det er slett ikke for tidlig å begynne å kjøpe inn til jul! Noen av dere har kanskje allerede begynt å forberede dere! Det er lurt å begynne tidlig, da sparer dere tid, penger og slipper unna stresset rett opp under jul, og kan virkelig kose dere de siste dagene før jul!

Her er noen tips som gjør julehandelen litt mindre stressende:
1. Aldri reis å handle gaver uten en liste! Aldri! Du vil bare ende opp med å kjøpe mer enn du hadde tenkt. Ha denne listen tilgjengelig hele tiden. På den måten vil du kunne endre eller legge til på den når nye gaveideer dukker opp.

2. Begrens deg! Bestem deg på forhånd hvor mange gaver du skal kjøpe til hver enkelt og hvor mye de skal koste. Hold deg innenfor grensene!

3. Kjøp på nett! Hva kan vel være bedre enn å sitte i sin egen stue og handle inn til jul ? Det er enklere å holde seg til budsjettet, du slipper stress og kan bruke tid med familien. Kanskje sparer du endel penger på det også, nettbutikker er ofte rimeligere enn ”ekte” butikker.

4. Hjemmelagde gaver! Dette er et klassisk tips som aldri blir feil. En hjemmelagd gave som er lagd med omtanke og kjærlighet for mottageren vil bli satt veldig stor pris på!


Håper disse tipsene kan hjelpe deg å slippe unna litt av julestresset i år – sett i gang allerede nå!