tirsdag 25. august 2009

torsdag 13. august 2009

Dagens Tilbud- Selskapskjole til Jente


Høsten er på vei og da legger vi ut gode tilbud til deg!
Så her er det første tilbudet fra oss på høst og vinterklær!

Disse tilbudene er kun gyldig en dag, så vær rask og benytt deg av disse gode tilbudene!

Sort og Rosa Jente Selskapskjole - Brudepikekjole (Før 649 kr - KUN i dag 489 kr! )




fredag 7. august 2009

Helt utrolig nydelig kjole til pike!!! - Adorables.no

TML clipboard

Vi lurte på hva vi skulle ha som "Dagens Tilbud" i dag, og bestemte oss for en kjole!

Denne kjolen passer perfekt til enhver anledning, og du får den til en helt utrolig pris!


Før Pris: 798 kr. Kun i dag 479 kr! Vær rask! Gratis frakt!!






torsdag 6. august 2009

Tips for utvokste babyklær - Adorables.no







Du har nylig fått en baby. Det har gått noen måneder nå, og babyen har vokst ut av nesten to hele garderober. Klart det er kostbart, men nå har du et annet problem. Hva skal man gjøre med all disse ekstra baby klærne?

Det er flere måter å håndtere dette problemet. Først av alt kan du gi bort. Hvis du ikke har nære venner med babyer rundt samme alder, kan du legge til side dine favoritt-ting til noen har, eller i tilfelle at du har en til senere. Resten av klærne kan gå til Frelsesarmeen eller UFF.

Spesielle antrekk som babyens "komme-hjem"-utstyr, første juleantrekk, og dåpsantrekket kan lagres på en spesiell plass til neste generasjon. En flott måte å gjøre dette på er ved å lage en minne-boks. Skaff en liten kiste og dekorer den slik du vil. Fyll den med små mementos som babyens sykehus-armbånd, første antrekk og teppe. Etter som barnet blir eldre vil du ha flere ting å legge i kisten. Dette er en flott måte å bevare minnene som barnet nok ikke tenker mye på nå, men helt sikkert vil være veldig glad for senere.


En annen måte å bruke opp stoff fra gamle baby klær er å lage tøydukke eller en tøydyr. Har du en favoritt t-skjorte til babyen som ikke passer lenger? Bruke materialet til å lage en tøydukke eller et tøydyr - dette er en fin måte å bevare minnet og lage noe helt spesielt av det!


Hvis du er kreativt tilbøyelig, er en fin måte å "omskape" dine baby klær er ved å lage et lappeteppe. Spar biter av babyens klær og bruk den til å lage et stort lappeteppe til babyen får sin egen seng.


Håper disse tipsene var nyttig :-)